Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Vier doden en 27 gewonden na instorten bar op Mallorca Vier doden en 27 gewonden na ingestorte bar op Mallorca FC Utrecht plaatst zich voor finale play-offs, Europese droom Sparta aan diggelen Advertentie Francesco Farioli: ‘Ik kan fans van Ajax geen resultaat beloven, wel energie en een moedig team’ Francesco Farioli: ‘Ajax is één van de twee clubs die dichtst in de buurt komt van voetbal waar ik van hou’ Man dreigt medepassagiers neer te schieten in trein, politie haalt hem uit het voertuig Na explosie en schoten op straat sluit Bruls woning in Nijmegen: acties gericht op bewoner Advertentie Voer op alle scholen een volledig mobieltjesverbod voor leerlingen in Céline Dion in tranen om ziekte in trailer van nieuwe documentaire Michael van Gerwen prolongeert Premier League-titel niet na 'nieuwe tik op de kin': 'Iets van de afgelopen maanden’ Gezelligere pauzes maar ook meer verveling en minder bereikbaar voor ouders: dit is wat het mobieltjesverbod met scholieren doet Roxy Dekker moest niets hebben van vragen over relatie, nu zet ze vriend Koen in voor volgende hit Roxy Dekker gooit ‘relatie’ met Koen in de strijd voor volgende hit, grote kans dat ze zichzelf van plek 1 stoot Roxy Dekker geeft eindelijk toe dat Bankzitters-Koen haar ‘lief’ is: slimme ster gooit alles in strijd voor nieuwe hit Roxy Dekker bevestigt relatie met Bankzitters-Koen: waarom de timing voor haar ideaal is Verbolgen reacties op gesteggel met compensatie longcovidpatiënten: ‘Klap in het gezicht’ Verbolgen reacties op gesteggel met compensatie long covid patiënten: ‘Klap in het gezicht’ Van seks tot drugs, posters hebben er invloed op Onbeschermde seks en massaal drugsgebruik: het is tijd voor nieuwe bewustwordingscampagnes LIVE play-offs | Twee kansen, twee goals: Sparta en Utrecht houden het spannend in halve finale LIVE play-offs | Twee kansen, twee goals: Sparta en Utrecht allebei effectief in halve finale LIVE play-offs | Sparta en Utrecht houden het spannend, wie wordt de tegenstander van Go Ahead? LIVE play-offs | Lammers profiteert van blunder Metinho en laat Galgenwaard ontploffen NEC grijpt overal naast: ploeg laat kans op Europees ticket knullig uit handen glippen Hotel Modern met stuk over Auschwitz naar Arnhem; ‘Mensen geloven niet meer dat dit echt gebeurd is’ Wordt cola in Nederland eindelijk even goedkoop als in Duitsland? Europese aanpak voor ‘inkoopdiscriminatie’ in de maak Max Verstappen erkent ontluikende titanenstrijd met Lando Norris: ‘Maar moeten vrienden kunnen blijven’ Is cola in Nederland straks eindelijk even goedkoop als in Duitsland? Europese aanpak voor ‘inkoopdiscriminatie’ in de maak Is cola in Nederland straks eindelijk even goedkoop als in Duitsland? Aanpak van ‘inkoopdiscriminatie’ in de maak
  • 22-05-2024 06:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    Rechts inhalen staat in de top tien van grootste ergernissen van automobilisten, maar lang niet zo hoog als ‘onnodig links rijden’. In de meeste gevallen hebben deze ‘linksplakkers’ niet eens in de gaten dat er iemand achter hen rijdt, maar daar is op beleefde wijze iets aan te doen.

    Lees meer

  • Vier doden en 27 gewonden na instorten bar op Mallorca

    23-05-2024 23:08 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Zeker vier mensen zijn overleden en 27 mensen gewond geraakt nadat een club is ingestort op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca, melden plaatselijke media. Het ongeluk gebeurde in de badplaats Playa de Palma bij de Medusa Beach Club, dichtbij het vliegveld.

    Lees meer

  • Vier doden en 27 gewonden na ingestorte bar op Mallorca

    23-05-2024 23:08 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Zeker vier mensen zijn overleden en 27 mensen gewond geraakt nadat een club is ingestort op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca, melden plaatselijke media. Het ongeluk gebeurde in de badplaats Playa de Palma bij de Medusa Beach Club, dichtbij het vliegveld.

    Lees meer

  • FC Utrecht plaatst zich voor finale play-offs, Europese droom Sparta aan diggelen

    23-05-2024 22:57 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    FC Utrecht heeft donderdag dankzij een 3-1 overwinning op Sparta de finale van de play-offs bereikt. Daarin is Go Ahead Eagles, eerder op de avond met 1-2 te sterk voor NEC, in eigen huis de tegenstander. De winnaar van die ontmoeting gaat komend seizoen Europa in.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Francesco Farioli: ‘Ik kan fans van Ajax geen resultaat beloven, wel energie en een moedig team’

    23-05-2024 22:37 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Ajax heeft zijn trainer voor volgend seizoen binnen. Francesco Farioli (35) tekende donderdag een contract tot medio 2027. Vanavond vertelde hij bij een eerste kennismaking over zichzelf als coach, zijn keuze voor Ajax en zijn plannen voor komend seizoen.

    Lees meer

  • Francesco Farioli: ‘Ajax is één van de twee clubs die dichtst in de buurt komt van voetbal waar ik van hou’

    23-05-2024 22:37 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Ajax heeft zijn trainer voor volgend seizoen binnen. Francesco Farioli (35) tekende donderdag een contract tot medio 2027. Vanavond vertelde hij bij een eerste kennismaking over zichzelf als coach, zijn keuze voor Ajax en zijn plannen voor komend seizoen.

    Lees meer

  • Man dreigt medepassagiers neer te schieten in trein, politie haalt hem uit het voertuig

    23-05-2024 22:35 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Om ongeveer 21.20 uur heeft de politie op het Centraal Station van Utrecht een man uit de trein gehaald. Hij zou in de trein hebben gedreigd om mensen neer te schieten.

    Lees meer

  • Na explosie en schoten op straat sluit Bruls woning in Nijmegen: acties gericht op bewoner

    23-05-2024 22:12 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Een woning aan de Willemsweg in Nijmegen waar in de nacht van woensdag op donderdag een explosief is afgegaan, is donderdag gesloten door burgemeester Hubert Bruls. Het huis gaat vanwege veiligheidsrisico’s voor minstens twee weken op slot.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Voer op alle scholen een volledig mobieltjesverbod voor leerlingen in

    23-05-2024 22:09 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    De telefoon is sinds dit jaar verboden in middelbare schoolklassen, maar buiten het lokaal mag het op de meeste scholen nog wel.

    Lees meer

  • Céline Dion in tranen om ziekte in trailer van nieuwe documentaire

    23-05-2024 22:03 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Céline Dion heeft het zwaar met de impact van de zeldzame neurologische aandoening waaraan ze lijdt. In de eerste trailer van de documentaire I am: Céline schiet de 56-jarige zangeres vol als ze het over haar ziekte heeft.

    Lees meer

  • Michael van Gerwen prolongeert Premier League-titel niet na 'nieuwe tik op de kin': 'Iets van de afgelopen maanden’

    23-05-2024 21:42 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Michael van Gerwen is er in de O2 Arena in Londen niet in geslaagd zijn achtste Premier League-titel te pakken. Voor een recordaantal van 14.000 dartsfans ging het in de halve finale van de play-offs meteen mis tegen wereldkampioen Luke Humphries: 10-5. De finale van de Premier League wordt daarmee een herhaling van de WK-finale tussen Humphries en naamgenoot Luke Littler. Die eindstrijd volg je hieronder via ons liveblog.

    Lees meer

  • Gezelligere pauzes maar ook meer verveling en minder bereikbaar voor ouders: dit is wat het mobieltjesverbod met scholieren doet

    23-05-2024 21:24 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Leerlingen die hun mobieltje niet meer zomaar op school mogen gebruiken ervaren zowel voor- als nadelen van dat verbod, blijkt uit een eerste onderzoek in Nijmegen. ,,Er was eerst vooral weerstand maar ze blijken er ook positieve kanten van in te zien”, zegt gedragswetenschapper Loes Pouwels die de gevolgen van het verbod per 1 januari dit jaar onderzocht.

    Lees meer

  • Roxy Dekker moest niets hebben van vragen over relatie, nu zet ze vriend Koen in voor volgende hit

    23-05-2024 21:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Zangeres Roxy Dekker (19) gooit alles in de strijd om na het enorme succes van Sugardaddy ook een hit te scoren met de aanstaande opvolger Huisfeestje. Terwijl ze voorheen niets losliet over haar liefdesleven, is haar ‘lief’ Koen van Heest (25) van YouTube-formatie Bankzitters nu de kern van het promotieoffensief. 1,6 miljoen views voor slechts een aankondiging zijn het gevolg. Wat is er veranderd?

    Lees meer

  • Roxy Dekker gooit ‘relatie’ met Koen in de strijd voor volgende hit, grote kans dat ze zichzelf van plek 1 stoot

    23-05-2024 21:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Zangeres Roxy Dekker (19) gooit alles in de strijd om na het enorme succes van Sugardaddy ook een hit te scoren met de aanstaande opvolger Huisfeestje. Terwijl ze voorheen niets losliet over haar liefdesleven, is haar ‘lief’ Koen van Heest (25) van YouTube-formatie Bankzitters nu de kern van het promotieoffensief. 1,6 miljoen views voor slechts een aankondiging zijn het gevolg. Wat is er veranderd?

    Lees meer

  • Roxy Dekker geeft eindelijk toe dat Bankzitters-Koen haar ‘lief’ is: slimme ster gooit alles in strijd voor nieuwe hit

    23-05-2024 21:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Zangeres Roxy Dekker (19) gooit alles in de strijd om na het enorme succes van Sugardaddy ook een hit te scoren met de aanstaande opvolger Huisfeestje. Terwijl ze voorheen niets losliet over haar liefdesleven, is haar ‘lief’ Koen van Heest (25) van YouTube-formatie Bankzitters nu de kern van het promotieoffensief. 1,6 miljoen views voor slechts een aankondiging zijn het gevolg. Wat is er veranderd?

    Lees meer

  • Roxy Dekker bevestigt relatie met Bankzitters-Koen: waarom de timing voor haar ideaal is

    23-05-2024 21:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Zangeres Roxy Dekker (19) gooit alles in de strijd om na het enorme succes van Sugardaddy ook een hit te scoren met de aanstaande opvolger Huisfeestje. Terwijl ze voorheen niets losliet over haar liefdesleven, is haar ‘lief’ Koen van Heest (25) van YouTube-formatie Bankzitters nu de kern van het promotieoffensief. 1,6 miljoen views voor slechts een aankondiging zijn het gevolg. Wat is er veranderd?

    Lees meer

  • Verbolgen reacties op gesteggel met compensatie longcovidpatiënten: ‘Klap in het gezicht’

    23-05-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Dat achter de schermen hard is gewerkt om de compensatie voor zorgmedewerkers met long covid te beperken, heeft erin gehakt. Patiënten voelen zich miskend. Kamerleden spreken van een groot wantrouwen richting kwetsbare burgers. ,,Alsof al die mensen onnodig van deze compensatieregeling zouden profiteren.”

    Lees meer

  • Verbolgen reacties op gesteggel met compensatie long covid patiënten: ‘Klap in het gezicht’

    23-05-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    Dat achter de schermen hard is gewerkt om de compensatie voor zorgmedewerkers met long covid te beperken, heeft erin gehakt. Patiënten voelen zich miskend. Kamerleden spreken van een groot wantrouwen richting kwetsbare burgers. ,,Alsof al die mensen onnodig van deze compensatieregeling zouden profiteren.”

    Lees meer

  • Van seks tot drugs, posters hebben er invloed op

    23-05-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    Kitty Herweijer schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

    Lees meer

  • Onbeschermde seks en massaal drugsgebruik: het is tijd voor nieuwe bewustwordingscampagnes

    23-05-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Kitty Herweijer schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

    Lees meer

  • LIVE play-offs | Twee kansen, twee goals: Sparta en Utrecht houden het spannend in halve finale

    23-05-2024 20:55 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    Wie wordt de tegenstander van Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs om Europees voetbal? FC Utrecht en Sparta strijden tegen elkaar voor dat plekje. Via ons liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Galgenwaard.

    Lees meer

  • LIVE play-offs | Twee kansen, twee goals: Sparta en Utrecht allebei effectief in halve finale

    23-05-2024 20:55 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Wie wordt de tegenstander van Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs om Europees voetbal? FC Utrecht en Sparta strijden tegen elkaar voor dat plekje. Via ons liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Galgenwaard.

    Lees meer

  • LIVE play-offs | Sparta en Utrecht houden het spannend, wie wordt de tegenstander van Go Ahead?

    23-05-2024 20:55 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Wie wordt de tegenstander van Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs om Europees voetbal? FC Utrecht en Sparta strijden tegen elkaar voor dat plekje. Via ons liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Galgenwaard.

    Lees meer

  • LIVE play-offs | Lammers profiteert van blunder Metinho en laat Galgenwaard ontploffen

    23-05-2024 20:55 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Wie wordt de tegenstander van Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs om Europees voetbal? FC Utrecht en Sparta strijden tegen elkaar voor dat plekje. Via ons liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Galgenwaard.

    Lees meer

  • NEC grijpt overal naast: ploeg laat kans op Europees ticket knullig uit handen glippen

    23-05-2024 20:43 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Het topseizoen van NEC is uitgelopen op een anticlimax. De Nijmeegse ploeg ging donderdagavond in de halve finale van de play-offs thuis onverwacht onderuit tegen Go Ahead Eagles: 1-2. Een blunder van de lange tijd uitblinkende doelman Jasper Cillessen werd NEC fataal. Komend seizoen geen Europees voetbal in De Goffert.

    Lees meer

  • Hotel Modern met stuk over Auschwitz naar Arnhem; ‘Mensen geloven niet meer dat dit echt gebeurd is’

    23-05-2024 20:34 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Een enorme maquette van concentratiekamp Auschwitz vult het podium. Overvolle barakken, een spoorlijn, de poort met de woorden ‘Arbeit macht frei’.

    Lees meer

  • Wordt cola in Nederland eindelijk even goedkoop als in Duitsland? Europese aanpak voor ‘inkoopdiscriminatie’ in de maak

    23-05-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Een fles cola duurder in Nederland dan in Duitsland? Samen met zeven andere Europese landen wil Nederland een einde maken aan die zogenoemde inkoopdiscriminatie. Vrijdag presenteert minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat in Brussel een plan voor nieuwe Europese wetgeving.

    Lees meer

  • Max Verstappen erkent ontluikende titanenstrijd met Lando Norris: ‘Maar moeten vrienden kunnen blijven’

    23-05-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Max Verstappen versus Lando Norris, hoofdstuk 3. Zo wordt de Grand Prix van Monaco op de vooravond benaderd. De afgelopen races hebben aangetoond dat er eindelijk weer een titanenstrijd aan het opborrelen is in de Formule 1. En daar gaat Verstappen zelf ook in mee.

    Lees meer

  • Is cola in Nederland straks eindelijk even goedkoop als in Duitsland? Europese aanpak voor ‘inkoopdiscriminatie’ in de maak

    23-05-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Een fles cola duurder in Nederland dan in Duitsland? Samen met zeven andere Europese landen wil Nederland een einde maken aan die zogenoemde inkoopdiscriminatie. Vrijdag presenteert minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat in Brussel een plan voor nieuwe Europese wetgeving.

    Lees meer

  • Is cola in Nederland straks eindelijk even goedkoop als in Duitsland? Aanpak van ‘inkoopdiscriminatie’ in de maak

    23-05-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Een fles cola duurder in Nederland dan in Duitsland? Samen met zeven andere Europese landen wil Nederland een einde maken aan die zogenoemde inkoopdiscriminatie. Vrijdag presenteert minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat in Brussel een plan voor nieuwe Europese wetgeving.

    Lees meer

  • Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Zonia Mosciski DO

    Last Updated:

    Views: 6051

    Rating: 4 / 5 (51 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Zonia Mosciski DO

    Birthday: 1996-05-16

    Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

    Phone: +2613987384138

    Job: Chief Retail Officer

    Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

    Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.